SEOSKE PRIČE: LUNJO I KORNJAČA, Ksenija Kapec

SEOSKE PRIČE: LUNJO I KORNJAČA, Ksenija Kapec

SKU: W-1229

19,91  (150,01 kn)

Autor: Ksenija Kapec

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak:

Slikovnica „Seoske priče: Lunjo i kornjača“ govori o djeci vrlo važnim stvarima preko zanimljivog prikaza odnosa Lunje i kornjače. Priča upućuje na bitne stvari na koje odrasli usmjeravaju djecu, ali to čine na svoj odrasli način, što djeca ne razumiju i često ne prihvaćaju. Priča o Lunji i kornjači iznosi odnos Lunje i kornjače koji uključuje prihvaćanje različitosti, ali pokazuje i načine kojima možemo uljepšati život sebi i drugima, steći nova prijateljstva, a istodobno cijeniti ono što imamo. Opisani prikaz otkriva ne samo kreativnost autorice, nego i dobro poznavanje djece, njihovih potreba i specifičnosti pristupa uvažavajući pritom i njihov uzrast i njihove potrebe. Priča je posebno važna za odrasle koji često, u najboljoj namjeri, biraju metode odraslih zaboravljajući da su bili djeca i što je njima kao djeci trebalo. Preporučuje se da priču pročitaju i odrasli, da se vrate u razdoblje svoga djetinjstva i da prema svojim potrebama tada i spoznajama sada, odaberu zanimljiv i prihvatljiv način, odnosno najbolji način pristupanja djetetu. Još jedanput naglašavam kreativnost autorice i dobro poznavanje potreba i pristupa djeci.

Prof. dr. sc. Dubravka Kocijan Hercigonja, psihijatrica i psihoterapeutkinja za djecu i adolescente

 

Bilješka o autorici:

Ksenija Kapec rođena je 9. srpnja 1982. u Zagrebu. Diplomirala je logopediju 2009. na Edukacijsko-rehabilitacijskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Kontinuirano se obrazuje u području logopedije i psihoterapije djece, mladih i odraslih. Svaki dan gleda kao novi izazov i priliku za stjecanje novih znanja i vještina koji je obogaćuju te čine dobro drugima. Trenutno živi i radi na otoku Rabu.

Ciklus Seoske priče autorica posvećuje svojoj baki Milici u znak zahvalnosti za sve lijepe trenutke koje joj je pružila tijekom djetinjstva.

Priča Lunjo i kornjača četvrta je priča spomenutog ciklusa.

E-mail: Ksenija Kapec 

 

Naslov: Seoske priče: Lunjo i kornjača
Autorica: Ksenija Kapec
Broj stranica: 24
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2021.
ISBN: 978-953-336-794-1
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

 

Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.