PADOBRAN, Jure Karamarko

PADOBRAN, Jure Karamarko

SKU: W-0729

7,95  (59,90 kn)

Autor: Jure Karamarko

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:


Sažetak:

Ona je bankarica koja je upala u životnu kolotečinu. Suprug koji je stalno na putu, dvoje male djece, krediti, dadilja, stres, svakodnevica. Odlasci na posao, dolasci s posla. Ona je kao hrčak u kavezu koji stalno trči i stoji na mjestu. Ona je jedna od mnogih koje ne primjećuju da su vrata od kaveza cijelo vrijeme otvorena. Ovo je priča o njoj. Jure Karamarko u svoj prvom romanu koji nije navijačke tematike kreirao je jako zanimljivu priču. Uživajte

Bilješka o autoru:

Bilo bi glupo i uvredljivo napisati da je Jure Karamarko u ovom trenutku aktivni navijač koji, eto, piše navijačke romane. Slijedom mnogih životnih okolnosti posljednjih godina, Jure se u svojim temama, knjigama, blogovima i tekstovima postavlja samo kao onaj koji novinarski pristupa navijačkoj tematici. Drži tu stranu u svojim tekstovima i temi i analizira ih sa strane – navijačkim očima. Već neko vrijeme kao navijač nije aktivan, ali je intenzivno angažiran u javnom pisanju i javnoj obrani navijačkog poretka u zemlji gdje isti taj svijet pljuje više od četiri milijuna ljudi.

Preko nekadašnjeg bloga Ispod tepiha prije puno godina, pa bloga Zadnji trzaj, koji je tada čak otisnut u knjigu, sve do bloga Od subote do subote, razvijao se stil pisanja za specifičnu navijačku publiku.

Prvi navijački roman koji je Jure napisao naslovljen je Grafičar i pročitan je nekoliko tisuća puta. Nakon Grafičara Jure je napisao i nastavak i dao mu ime Genova. Iza toga je napisao zreliji roman Kradljivci snova te svakim sljedećim uratkom popravlja i nadograđuje svoj stil pisanja u tom navijačkom žanru. Nakon Kradljivaca snova Jure je objavio roman Posljednja generacija istoka, a niti mjesec dana kasnije romane ZARA i PADOBRAN.

Ključne riječi: Ljubav, posao, novac, banka, jure, karamarko, padobran

Naslov: Padobran
Autor: Jure Karamarko
Broj stranica: 68
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2018.
ISBN: 978-953-336-460-5
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.