LJEPILO ZA SVJETLOPIS, Gordana Radić

LJEPILO ZA SVJETLOPIS, Gordana Radić

SKU: W-1032

10,62  (80,02 kn)

Autor: Gordana Radić

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak:

Ovo je autobiografska proza fragmentarnog pripovjedačkog pristupa. Kroz priču o slici (fotografiji) kao pokretaču radnje iščitavaju se povijesni događaji na društvenoj pozornici jednoga vremena i jedne sredine, te tim događajima dodirnuti portreti likova kao i portret sredine. Radnju prožima prelamanje prošlosti i sadašnjosti. Njihovom se isprepletenošću bavi autorica promatrajući ih, kritički, iz različitih zanimljivih rakursa svoga, i ne samo svoga, doživljajnoga iskustva.

Bilješka o autorici:

Gordana Radić je rođena u Imotskome gdje je provela djetinjstvo i mladenaštvo do odlaska na studij. Udajom i preseljenjem živjela kratko u Vrgorcu, potom u Splitu, gdje živi i danas. Radila je u Sveučilišnoj knjižnici u Splitu, potom u Osnovnoj školi Pojišan (ranije „Vlado Bagat“) sa sretnim angažmanom u raznim područjima; likovnoj kulturi, hrvatskome jeziku, knjižničarstvu, bila ravnateljica škole…Pisala pjesme i priče pretežno za djecu, objavila dvije zbirke pjesama i monografiju o pokladnim običajima Imotskoga. Umirovljena je i nastavlja pisati i istraživati vrednote života i zavičajne baštine.

Ključne riječi: Svjetlopis, otac, Ruduša, strijeljanje, Imotski, djetinjstvo

E-mail: Gordana Radić 

 

Naslov: Ljepilo za svjetlopis
Autorica: Gordana Radić
Broj stranica: 162
Nakladnik: Redak
Godina izdanja: 2020 .
ISBN: 978-953-336-667-8
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

 

Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.