MAGIČNO OKO, Renato Badenić

MAGIČNO OKO, Renato Badenić

SKU: W-0810

10,62  (80,02 kn)

Autor: Renato Badenić

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak:

Dio iz recenzije Zlatka Grgića:

Nikon, glavni junak Badenićeve priče, biva doveden u specifično stanje gdje se otvaraju tajna vrata iza kojih se otkriva nešto njemu dotad nepoznato. Znanje o životu i smrti prenosi mu mudri starac, koji zapravo čini središte njegova bića – Hermesov Pymander, Prvi i Posljednji. Buđenjem iz hipnotičkog sna, Nikonu se rasvjetljavaju mnogi misteriji; spoznaje snage skrivene u sebi, ali i svjetove u kojima se odvijaju procesi koji, premda nevidljivi ljudskom oku, bitno, ako ne i presudno, utječu na materijalnu stvarnost. Mudri starac objašnjava Nikonu značenje i sadržaj tih procesa, izlaže mu to razumljivim rječnikom, ali Nikonu će trebati dvadeset godina da dozri i shvati sve prenesene mu poruke.

Bilješka o autoru:

Živi i radi u Zagrebu.

Novela „Sedmi pečat“, pod pseudonimom Rene, objavljena je 2009. godine u izdanju A. G. Matoš, Samobor i Likovne udruge Humanaart.
Roman „Deveti sat“, objavljen je 2017. godine od nakladnika Redak.
Roman „Magično oko“ njegovo je treće objavljeno prozno djelo

Ključne riječi: MISTIKA, EZOTERIJA, GNOSTIČKO UČENJE, DUHOVNOST, AHRIMAN, NIKON, JALDABAOT

Naslov: MAGIČNO OKO
Autor: Renato Badenić
Broj stranica: 118
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2018.
ISBN: 978-953-336-513-8
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.