U VILINSKOM KOLU, Maja Delić Peršen

U VILINSKOM KOLU, Maja Delić Peršen

SKU: W-0434

26,54  (199,97 kn)

Autor: Maja Delić Peršen

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:


Sažetak:

U knjizi su objavljene priče iz narodne baštine temeljene na izvornom kazivanju, ali prepričane na suvremeni način sveznajućeg pripovjedača. Knjiga sadrži književne i etnološke struče osvrte. Priče su ilustrirane umjetničkim fotografijama koje korespondiraju sadržaju svake pojedine.

Bilješka o autorici:

Autorica Maja Delić Peršen se bavi književnošću, novinarstvom i publicistikom koja ima korijene u etnologiji i povijesti Imotskog i Imotske krajine. Surađivala je s nekoliko nacionalnih i regionalnih radio-stanica i novinskih kuća. Do sada samostalno ili u suautorstvu izdala 7 književnih djela, jednu radio-dramu, te niz književnih i likovnih kritika rasutih po raznim časopisima. U pripremi ima dvije knjige, od kojih jedna o kršu, a jedna životopis u formi romana.

Bilješka o urednici:

Urednica Lilian Ravlić se bavila publicistikom na španjolskom jeziku, a ovo joj je prva knjiga na hrvatskom jeziku gdje se pojavljuje kao urednica.

Ključne riječi: Imotski, Modro jezero, Crveno jezero, vila, vilinsko kolo, konj, Vilinsko počivalo, čaranje, mjesec, zlatni srp, žetva

Naslov: U vilinskom kolu
Autorica: Maja Delić Peršen
Broj stranica: 144
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2015.
ISBN: 978-953-336-251-9
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.