OSTAVI TRAG, Ante Raos

OSTAVI TRAG, Ante Raos

SKU: W-0492

8,63  (65,02 kn)

Autor: U obradi

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:


Bilješka o autoru:

Ante Raos rođen je 3. travnja u Medovu Docu, Imotski. Završio je srednju školu građevinski smijer. Skokom u more 1983. Godine živi izazov invalidnosti, čime počinje njegova aktivna uloga u društveno odgovornom životu kroz razne humanitarne aktivnosti i događanja. Svoj rad je usmjerio najviše u pravcu poštivanja osoba sa različitim izazovima invaliditeta kao ravnopravnih članova zajednice. Od 2006. Godine na čelu je novo osnovane Mreže udruga osoba s invaliditetom Dalmacije i od 2007. Upravitelj je zaklade Kap za slap. Ova treća Antina zbirka zajedno s prethodnima, naslovljenima Slap dobrote i Predgrađe vječnosti, nosi znakovitu poruku – u predgrađu vječnosti slapom dobrote ostavi trag! Opterećeni svakodnevnim brigama često zaboravljamo zbog čega smo ovdje, čemu se nadamo, za koga živimo. Ante nas podsjeća i toplo opominje – ostavi trag. Kao zahvalu svima koji su ovim stazama kročili prije tebe – ostavi trag. Kao znak da si na pravome putu te da si spremno prihvatio dar života – ostavi trag. Kao ostavštinu svima koji će ovuda jednoga dana hoditi – ostavi trag. Neka te po tragu prepoznaju, neka te pamte po tragu, neka se tvojim tragovima nadahnjuju. Samo ćeš po tragu koji ostavljaš ostati vječno prisutan.

Bilješka o urednici:

Marijana Brstilo rođena je u Imotskom 27. srpnja 1984. godine. Osnovnu školu pohađala je u Medovu Docu i Zagvozdu, a gimnaziju u Imotskom. Diplomirala je hrvatski jezik i književnost te talijanski jezik i književnost na Filozofskom fakultetu u Splitu. Radi kao nastavnica u Osnovnoj školi Zagvozd.

Ključne riječi: Poezija, Ljubav, mudre misli, duhovne misli, čovjek, istina.

Naslov: Ostavi trag
Autor: Ante Raos
Broj stranica: 100
Nakladnik: Redak
Godina izdanja: 2016.
ISBN: 978-953-336-301-1
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.