352 DANA U LOKALU, Jure Karamarko

SKU: W-0862

18,58  (139,99 kn)

Autor: Jure Karamarko

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak:

Moje ime je Jure Karamarko. 01.09.2017-e sam preuzeo vođenje lokala u Zadru. Stavio sam fokus na 87 točaka, radio 352 dana po 16 sati dnevno i točno do 01.09.2018-e sam podignuo promet lokalu za velikih 1.420,000,00 kuna! U samo godinu dana.

Ovo je moja priča. Ovo je moj kompletan “Know how”. Apsolutno sve marketinške metode, sve male tajne koje sam rabio. Točno 87 meni bitnih stvari na jednom mjestu na koje sam stavljao fokus, svaki dan bez iznimke.

Ovo je moja priča kako sam ja to napravio i kako to možete napraviti i vi u vašem lokalu. Mojih 87 točaka. Uskoro.

Ne. Neću vam pokazati kako dizajnirati lijepi plakat ili objavu. Ili kako da povežete 3 slike na Instagramu da izgledaju kao jedna. Takvi vam se nude svakodnevno. Ako vas više od brojki zanima estetika onda ovo nije za vas.

Ako vas zanima kako sam ja to napravio. Kako sam ja ostvario brojke i kako mogu pomoći vama da narastu brojke i vašem lokalu onda uživajte čitajući.

Bilješka o autoru:

Jure, inače poznatiji kao autor fikcije i romana nekih drugih tematika, napisao je svoju prvu poslovnu knjigu. Nakon što je nekoliko godina skupljao znanja i educirao se u Dublinu, vratio se u Hrvatsku i preuzeo vođenje jednog lokala u Zadru. Prvi dan zacrtao si je cilj da će napraviti isti promet koji je ekipa napravila u 365 dana bez njega i da će uz to ostvariti čak 1.500.000,00 kuna prometa povrh toga. Zasukao je rukave, proveo 352 dana u lokalu i nakon godinu dana dosegao rast od ogromnih 1.420.000,00 kuna. Ova knjiga je njegova priča kako je ostvario taj rezultat. Njegovih 87 stvari na koje je stavio fokus. Kupci ove knjige ostvaruju pravo da Juru jednom mjesečno mogu nazvati i dobiti besplatne marketing konzultacije za svoj objekat

E-mail: Jure Karamarko

Naslov: 352 dana u lokalu
Autor: Jure Karamarko
Broj stranica: 116
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2019.
ISBN: 978-953-336-559-6
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.