ROĐEN U TAMI, Leon Lepoglavec Čiček

ROĐEN U TAMI, Leon Lepoglavec Čiček

SKU: W-0581

11,28  (84,99 kn)

Autor: Leon Lepoglavec Čiček

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak:

Mislili ste da sve znate? Otkrijte zašto je stvoren čovjek i kako se odvojilo drevno kopno. Vetikusi, prvi stanovnici Zemlje, kažnjeni su pretvorbom u vampire, dok su ljudi nastavili uništavati planet. Vratite se u doba piramida i Spartanaca, te slijedite put ljudskih djela sve do sadašnjosti i mladića Tibora koji kreće na suludi put osvete nakon ubojstva svoje zaručnice. Put koji će promijeniti sve

Bilješka o autoru:

Leon Lepoglavec Čiček rođen je 20. Travnja 1989. godine u Varaždinu. Djetinjstvo i mladost proveo je u Sračincu gdje je pohađao osnovnu školu. U Varaždinu je završio srednju medicinsku školu te je nakon stanke od nekoliko godina upisao studij fizioterapije u Zagrebu. Promijenio je nekoliko radnih mjesta, uglavnom povezanih uz farmaciju, no njegova najveća ljubav oduvijek je bila književnost. Od djetinjstva svoje slobodno vrijeme posvećuje čitanju i pisanju, a ovaj roman njegovo je prvo objavljeno djelo.

Ključne riječi: Postanak, vampiri, prvotni, piramide, rat, ljubav, osveta, tama, bodež, ubojstvo, Zagreb, Beč, Spartanac

Naslov: Rođen u tami
Autor: Leon Lepoglavec Čiček
Broj stranica: 152
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2016.
ISBN: 978-953-336-364-6
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.