OD OČAJA DO BOŽJEG ZAGRLJAJA, Marina Klein

OD OČAJA DO BOŽJEG ZAGRLJAJA, Marina Klein

SKU: WPRZ-120042

13,14  (99,00 kn)

Autor: Marina Klein

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak:

Dugogodišnje iskustvo intenzivnog rada kako na osobnom, tako i na duhovnom radu rezultiralo je vlastitim autorskim djelom “Od očaja do Božjeg zagrljaja”.Ono opisuje iskustvo rada i aktivnosti TT programa(Transcendence Tehnologie)za osobni razvoj i rast autora Wellingtona Rodriguesa. Specifičnost programa jest što djeluje na stanja svih aspekata života, sinkronizira tijelo, um i emocije.
Duboko inspirirana navedenom metodologijom koja donosi stvarne rezultate,želja mi je i s drugima podijeliti svoja iskustva i potaknuti ih da nešto korisno pokrenu u svom životu, kako bi i sami osjetili i doživjeli ljepotu i punoću života.Knjiga sadrži veći dio isprobanih tehnika i vježbi koje će čitatelja dovesti u stanje svjesnosti o sebi, kao i određene osobne životne ispovijesti kako bi ih približila kroz rješavanje određenih životnih problema i dvojbi.

Bilješka o autoru/autorici:

Marina Klein rođena je 10 veljače 1964. godine u Ključu, BIH.
Školovanje je završila u Zagrebu gdje i boravi do 2000. godine kada svoj profesionalni i privatni život nastavlja u Njemačkoj gdje i danas živi.

Ključne riječi:

Transcendencija, Moć duše, Snaga misli, Pravo Ja, Bezuvjetna ljubav, TT program

E-mail: Marina Klein

Naslov: Od očaja do Božjeg zagrljaja
Autor: Marina Klein
Broj stranica: 184
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2012.
ISBN: 978-953-7595-84-5
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.