GALOPERU LIPO CVIĆE MOJE, Šime Goleš

GALOPERU LIPO CVIĆE MOJE, Šime Goleš

SKU: W-0779

6,64  (50,03 kn)

Autor: Šime Goleš

Nakladnik: Vlastita naklada

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak:

NARODNE PJESME I PJESME AUTORA

Bilješka o autoru:

Šime Goleš rođen je u Pagu, 22. listopada 1932. godine. Od oca Bore i majke Marije, rođene Portada, naslijedio je ljubav prema pjesmi. Završio je četiri razreda osnovne škole u Pagu. Godine 1957. ženi Mariju Karavanić. Otac je troje djece, djed petoro unučadi i pradjed petero praunučadi. Prvi radni odnos zasnovao je u Paškoj sirani gdje je odradio dvadeset i dvije godine. Zatim odlazi u ‘Brodokomerc’ gdje kao skladišni radnik radi do svog umirovljenja. Od djetinjstva do dana današnjega bavi se poljoprivredom, a od svog oca preuzeo je kuhanje nadaleko poznate paške rakije – travarice. Aktivni je sudionik Paškog karnevala. U svoje slobodno vrijeme pjeva pjesme koje je naučio od svojih predaka te ih prenosi na mlađe naraštaje. Piše i svoje pjesme, inspirirane temom paške svakodnevnice.

Ključne riječi: GALOPERU LIPO CVIĆE MOJE. KAD NARANŽA SPLETE SVOJE GRANE. ISUSOVE MUKE

E-mail:  Šime Goleš

Naslov: GALOPERU LIPO CVIĆE MOJE
Autor: Šime Goleš
Broj stranica: 54
Nakladnik: Vlastita naklada
Godina izdanja: 2018.
ISBN: 978-953-48132-0-1
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

 

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.