KRALJEVSTVO BOŽJE, Nikola Dominis

KRALJEVSTVO BOŽJE, Nikola Dominis

SKU: W-0431

9,29  (70,00 kn)

Autor: Nikola Dominis

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:


Sažetak:

Ova knjiga potiče! Pisana je tako da potakne svakog pojedinaca osobno da promijeni ono što sigurno može promijeniti, sebe samog. Ona ukazuje na radost života s Kristom. Na radost života u Kraljevstvu, jer kraljevstvo je Božje mađu vama. Svatko bi mogao, ukoliko otvori srce, u ovim pjesmama pronaći poticaj za sebe. U knjizi su zapisane misli nadahnute ili iz života autora ili iz njegove čežnje koja stremi ka jednom boljem svijetu i spasenju duša. Teme su razne ali sve se mogu svesti u nekoliko riječi: vjera, nada, ljubav i još bi dodali riječ – radost.

Bilješka o autoru:

Do svoje 26 godine Nikola Dominis je živio poput mnogih mladih ljudi. Dapače, kako sam kaže, bio je u nekim stvarima mnogo gori od većine svojih vršnjaka. Početkom 2011-te događa se preokret u njegovu životu, upoznao je živoga Boga i tada je sve krenulo u jednom sasvim posebnom pravcu, o tome nam svjedoči i ova knjiga. U 28 godini ulazi u postulaturu franjevačke provincije Presvetog Otkupitelja iz Splita, prolazi kroz novicijat na Visovcu i daje privremene redovničke zavjete, te je još uvijek u toku školovanja za svečeničko redovničko zvanje.

Ključne riječi: Bog, ljubav, kraljevstvo Božje, vjera, nada, radost, sveci, svetost, milost, dobrota, milosrđe.

E-mail: Nikola Dominis

Naslov: Kraljevstvo Božje
Autor: Nikola Dominis
Broj stranica: 150
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2015.
ISBN: 978-953-336-249-6
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.