NUTRITION PRINCIPLES FOR YOUNG ATHLETES, Goran Narančić

NUTRITION PRINCIPLES FOR YOUNG ATHLETES, Goran Narančić

SKU: W-1199

10,75  (81,00 kn)

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak:

Pronađite ključne informacije koje ste tražili uz Nutrition Pinciples for Young Athletes – knjigu koja vodi čitatelja kroz temu nutricionizma i njegove primjene u sportu i svakodnevnome životu. Knjiga je namijenjena posebnim potrebama mladih sportaša i postizanju boljih sportskih rezultata, no prilagođena je i zainteresiranim ljudima svih dobnih skupina!

 

Bilješka o autoru:

Goran Narančić je sportaš i srednjoškolac iz Zagreba. Nutrition Principles for Young Athletes prvo mu je djelo u kojem mu je cilj potaknuti mlade sportaše diljem svijeta da više brinu o prehrani i pritom im dati mnogo kvalitetnih informacija i izvora. S obzirom na njegove široke interese, mnogo toga može se još očekivati od ovog mladog autora.

Ključne riječi: Nutrition, athletes, young, principles, goran, narancic

Link: https://www.nutrition-principles-for-young-athletes.com/

 

Naslov: Nutrition Principles for Young Athletes
Autor: Goran Narančić
Broj stranica: 80
Nakladnik: Vlastita naklada
Godina izdanja: 2021.
ISBN: 978-953-49516-0-6
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

 

 Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.