NIKADA UMORNA LJUBAV, Branka Mlinar

NIKADA UMORNA LJUBAV, Branka Mlinar

SKU: WPOZ-120049

9,29  (70,00 kn)

Nakladnik: Branka Mlinar

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak:
Ovo je zbirka poezije duhovne tematike, obuhvaća 96 pjesama u kojima nastojim promicati pozitivne vrijednosti života utemeljene na snazi Božje riječi i ljubavi kako bi srca budućih čitatelja obasjalo svjetlo nade i radosti, ljepota riječi koja izvire iz Krista i poziva nas slijediti njegov put istine i vjere. Iskreno se nadam da će  ova zbirka potvrditi stvaralačku originalnost i biti doprinos unaprjeđenju hrvatskog jezika i duhovne baštine, a sve to na spomen blaženog Ivana Pavla II., velikog pape koji je ljubio naš hrvatski puk i moje pok. bake Marije – Lidije koja je lanternom Kristove ljubavi svakodnevno sjala u mom životu.
Recenziju su napisali prof. dr. sc. Ivan Bodrožić i P. Mirko Nikolić DI, urednik Glasnika Srca Isusova i Marijina.

Bilješka o autorici:

Branka Mlinar rođena je 04.siječnja 1987. u Splitu. Živi u Omišu. Studira na Katoličkom bogoslovnom fakultetu Sveučilišta u Splitu Diplomski teološko – katehetski studij, završna godina. Piše poeziju i dobitnica je niza nagrada, pohvala i priznanja među kojima je i Osobna nagrada grada Omiša za 2005. godinu. Do sada je objavila četiri zbirke pjesama: Čudesne kiše 2001., San 2003., Pjesnik slika blago 2005., Misao u moru okupana 2008. Ovo joj je prva zbirka pjesama duhovne tematike. Neke od pjesama su  uglazbljene i izvođene na festivalima diljem Hrvatske. Papa fest – Solin, Festival duhovne glazbe Krapina i dr. Članica je Matice Hrvatske i Prijatelja Maloga Isusa.

Ključne riječi: Nikada, umorna, ljubav, Branka, Mlinar, poezija, Omiš, Bog, srce, svjetlo, radost, život, molitva

E-mail: Branka Mlinar

Naslov: Nikada umorna ljubav
Autor: Branka Mlinar
Broj stranica: 126
Nakladnik: BRANKA MLINAR, GLASNIK SRCA ISUSOVA I MARIJINA
Godina izdanja: 2012.
ISBN: 978-953-95198-1-8; 978-953-231-120-4 (Glasnik)
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.