NAUTICAL ALMANAC FOR EDUCATION, Marina Matić

NAUTICAL ALMANAC FOR EDUCATION, Marina Matić

SKU: W-1001

42,47  (319,99 kn)

Autor: Marina Matić

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak:

Nautical almanac for education represents a detailed example of the actual nautical almanac that is printed yearly and can be used for training in schools and maritime training centers.
Nautički almanah za edukaciju predstavlja detaljni primjer pravog nautičkog godišnjaka koji se tiska na godišnjoj bazi i može se koristiti u školama i trening centrima.

Bilješka o autoru/autorici:

Marina Matić, magistrica inženjerka pomorskog prometa, rođena je 1981. godine u Šibeniku. Nakon završene srednje Prometno-tehničke škole u Šibeniku i Pomorskog fakulteta u Splitu, odrađuje vježbenički staž i zapošljava se kao predavač i konzultant u edukaciji i razvoju edukacije pomoraca u pomorskom učilištu ADRIALIBAR. Koristeći informacijske tehnologije, nastoji približiti i olakšati edukativni proces pomorskim nautičarima u Republici Hrvatskoj i široj regiji.

Ključne riječi: Celestial navigation, nautical almanac, navigation
Link: www.marinapomorac.com
E-mail: Marina Matić 

 

Naslov: Nautical almanac for education
Autor: Marina Matić
Broj stranica: 320
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2020 .
ISBN: 978-953-336-644-9
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

 

Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.