MOJE PJESME, MOJI SNOVI, Romana Duvnjak

MOJE PJESME, MOJI SNOVI, Romana Duvnjak

SKU: W-0996

9,95  (74,97 kn)

Autor: Romana Duvnjak

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak:

Zbirka se sastoji od pjesama koje je autorica pisala od njezinih najranijih spisateljskih dana. Pojedine pjesme pripadaju i nedavnom izričaju. Objavljivane su u Međunarodnim zbirkama pjesama i potom sjedinjene u zajednički uvez pod nazivom Moje pjesme, moji snovi. Izražavaju najraznovrsniju paletu osjećaja koji se reflektiraju u autoričinom izričaju prenesenom na papir u vidu stilski obrađenih stihova.

Bilješka o autoru/autorici:

Romana Duvnjak rođena je u Zadru 13.08.1971. Djetinjstvo provodi u Kruševu gdje se od malena susreće s ljepotama krškog krajolika te se on usađuje duboko u njezinu svijest. Vikende često u obiteljskom krugu provodi na Velebitu. Iz Kruševa odlazi u Maslenicu gdje nastavlja djetinjstvo. Ondje zbog ljubavi prema moru, galebovima i novigradskim svićajama prvi put osjeća poriv za pisanjem. Najprije piše pjesme, kratka prozna djela, te romane. Osnovnu školu završava u Maslenici, gdje živi do odlaska na fakultet. Nakon osnovne škole u Srednjoj medicinskoj školi Zadar završava smjer farmaceutskog tehničara. Odlazi zatim u Zagreb te na fakultetu Kemijskog inženjerstva i tehnologije stječe zvanje inženjera kemijske tehnologije. Udaje se u Gradinu pokraj Virovitice. Ima muža i troje djece. Živi u Gradini.
 Do sada je objavila prvi dio romana „Bogata nasljednica“, kratku proznu priču „Prijatelji“, te je u Međunarodnim zbirkama poezije i proze sudjelovala sa svojim pjesmama i pričama.

Pjesme i kraća prozna djela objavljuje do sada u Međunarodnim zbirkama poezije i proze.
„Moje pjesme, moji snovi“ prva joj je objavljena zbirka pjesama.

Ključne riječi: poezija, Romana, Duvnjak, Moje pjesme, moji snovi

E-mail: Romana Duvnjak 

 

Naslov: Moje pjesme, moji snovi
Autor: Romana Duvnjak
Broj stranica: 120
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2020 .
ISBN: 978-953-336-642-5
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

 

Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.