GAD, Eliša Papić

GAD, Eliša Papić

SKU: W-1287

13,14  (99,00 kn)

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak:

Gubiš vrijeme. Knjiga koju gledaš nije za tebe. Nema apsolutno nikakvu vrijednost ni poantu. Ovo je knjiga o vilenjacima. O šumskim čudovištima, o Rusima, o Amerikancima, o rock koncertima, o pisanju, o cuganju, o drogiranju. O fontovima. O kraju svijeta, o opsjednutim dvorcima, o Holokaustu, o dementnim staricama. O sjenama koje pričaju. O ubojstvima. O ljubavi. O varanju. O seksu. O djeci. O braći. O lažima. O istinama. O kaosu. O miru. O životu. Što će ti to, koji k***c?

 

Bilješka o autoru:

Eliša Papić rođen je 1992. godine. Osnovnu školu pohađao je u Puli, gdje je završio i jezičnu gimnaziju. Nakon toga preselio se u Rijeku gdje je završio Medicinski fakultet. Glazbenik, pisac i liječnik. Kao glazbenik, iza sebe ima nekoliko EP-ova i albuma: Chapters (2018.), Chaos Buddy (2019.), Let Me Tell You About (2020.) i Amy (2021.). U užem i širom izboru nekoliko književnih natječaja (Prozak, Metafora, Sedmica & Kritična Masa i dr.). Pobjednik je Festivala europske kratke priče (FEKP) 2019. godine. Autor je romana “Šest žica i Stetoskop” (Naklada Bošković, 2017.) i pjesničke zbirke “Aurora” (Vlastita naklada, 2020.). Sa svojom velikom glavom i kratkim ekstremitetima izgleda malo kao homunculus. Ne voli stiropor i električne romobile. Vjeruje u Nicolasa Cagea.

Ključne riječi: eliša papić, gad, roman, metafikcija, parodija, komedija, fantasy, sf, yusuf, preljub, denny, bubble

Link: https://www.facebook.com/episanje

E-mail: Eliša Papić

 

Naslov: Gad
Autor: Eliša Papić
Broj stranica: 200
Nakladnik: Vlastita naklada
Godina izdanja: 2022.
ISBN: 978-953-49263-2-1
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

 

Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.