MLADOŽENJA, Petar Šlat Černov

MLADOŽENJA, Petar Šlat Černov

SKU: W-0951

11,94  (89,96 kn)

Autor: Petar Šlat Černov

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak:

Petar Šlat Černov rođen je 14. rujna 1984 godine u Ogulinu. Dolazi iz jednoga maloga mjesta Moravice, nedaleko od Delnica u Gorskom kotaru. Njegovo poetsko stvaralaštvo datira od 2007. godine, probudivši se jednog jutra i poželjevši nešto poetično napisati. Njegov poetski “izlet” započinje 2015. godine kada je objavio svoju pjesmu “Melem na ranu” u međunarodnoj zbirci “More na dlanu”, a već sljedeće godine objavljuje i samostalnu zbirku “Zaspao Na Javi”. Dvaput je sudjelovao na Međunarodnom sajmu knjige u Beogradu gdje je stajao uz bok renomiranim književnicima. „Mladoženja“ je njegov prvi roman, istoimene trilogije u kojoj pomiče granice balkanske književnosti i probija sve tabue. Petar trenutno priprema četvrti nastavak “Mladoženje”. Za sebe kaže da je vesela osoba koja pozitivno gleda na svijet.

Ključne riječi: Ljubav, roman, Černov, LGBtq novel

E-mail: Petar Šlat Černov

Naslov: Mladoženja
Autor: Petar Šlat Černov
Broj stranica: 142
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2019.
ISBN: 978-953-336-612-8
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.