SVJETLO IZA TAME, Sanja Vargek

SVJETLO IZA TAME, Sanja Vargek

SKU: W-1260

10,62  (80,02 kn)

Autor: Sanja Vargek

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak:

Kako život uvijek piše najljepše romane, tako je i Kathie ponudio svoj scenarij. Na njoj je bilo hoće li ga prihvatiti ili ne, jer nije bio odmah kristalno jasan i svakako je bio prepun otežavajućih okolnosti. Neobična ljubav dogodila se na sasvim neobičnom susretu i s posve neobičnim čovjekom.

Ipak, ili baš usprkos teškoćama, ljubav je rasla i sve više dobivala svoj smisao.

U romanu „Svjetlo iza tame“ ljubav tako, ne umanjujući važnost glavnih likova, preuzima ulogu glavnog lika. Uz nju je sve moguće, i Kathie i Marc vjerojatno i danas svojim životima to dokazuju.

 

Bilješka o autorici:

Sanja Vargek rođena je 4. 3. 1966. godine u Zagrebu gdje cijeli život živi. Udana je i majka jednog sina. Kreativna je osoba, koja je već tijekom osnovnoškolskog obrazovanja sudjelovala u literarnim radionicama i manifestacijama. Odabirom sasvim suprotnog zanimanja, nije prestala njegovati svoju kreativnu stranu. Napisala je i režirala nekoliko igrokaza za djecu i odrasle, koji su izvođeni u lokalnoj zajednici gdje su naišli na izvrstan prijem publike.

Poriv za pisanje ljubavnog romana dulji period je potiskivala, sve dok u jednom trenutku jednostavno nije svoju priču stavila na papir.

Svjetlo iza tame“ njezina je prva objavljena knjiga.

Ključne riječi: : Svjetlo iza tame

E-mail: Sanja Vargek

 

Naslov: Svjetlo iza tame
Autorica: Sanja Vargek
Broj stranica: 76
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2022.
ISBN: 978-953-336-812-2
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

 

Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.