POSTATI STIH, Aljoša Đugum

POSTATI STIH, Aljoša Đugum

SKU: W-1165

10,62  (80,02 kn)

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak:

Pjesma se javlja samo osjetljivom, osjećajnom srcu. Ponekad se ona i pjesnik zagrle u trenu, ponekad pjesma, kad se dan zarumeni, onemoća, izdahne u pjesnikovim grudima, tom svetom hramu stihova, a misao pojuri za drugim motivom. /Ima i gorih smrti/

Iako je pjesmu autor upio u svoje biće na neobjašnjiv, neponovljiv i samo njemu znan način, on će je za čitatelja dekodirati ritmičkim vezanim stihom, svojim prirodnim načinom izražavanja, izrazom jednostavnim, utiskom spontanim, slikom bogatim

 

Bilješka o autoru:

Aljoša Đugum, diplomirani inženjer elektrotehnike, rođen je u Pločama, a živi i radi u Zagrebu. Pjesme su mu objavljene u mnogim zbornicima poezije. Na 13. festivalu „Željka Boc“  pohvaljena je njegova pjesma ”Ako čezneš”. Na natječaju portala “Očaravanje” i časopisa “Sapphoart” za Valentinovo 2017. njegova je pjesma uvrštena među najbolje. Na međunarodnom natječaju portala „Očaravanje“ za najljepšu gazelu, njegova gazela „Crna haljina noći“ je osvojila drugo mjesto prema izboru žirija u sastavu:
dr. Ana Stjelja – književnica, urednica magazina za kulturu „Alia Mundi“ i književnog časopisa „Enheduana“, Darija Marković, dipl. iur.
Književnica Marija Juračić, prof. književnosti – urednica portala „Očaravanje“ i književnog časopisa „Diskurs“,
Mirjana Pejak Peki, ekonomistica, pjesnikinja – voditeljica poetske fb grupe „Zlatna kočija stihova“,
Zoran Hercigonja, mag. edu. inf. – slikar i književnik, urednik časopisa „Sapphoart“ i revije za likovne umjetnosti „Refleksije“ te suurednik časopisa „Diskurs“.

Samostalne zbirke pjesama: Refleksije, Ispovijed, Tajna ladica, Postati stih.

Ključne riječi: Poezija, Postati stih, Očaravanje

Link: https://www.ocaravanje.com/ , vlasnik prof. Marija Juračić

E-mail: Aljoša Đugum 

 

Naslov: Postati stih
Autor: Aljoša Đugum
Broj stranica: 148
Nakladnik: Redak
Godina izdanja: 2021 .
ISBN: 978-953-336-774-3
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

 

Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.