MIRIS SUNCA, Ivanka Dobra Pasarina

MIRIS SUNCA, Ivanka Dobra Pasarina

SKU: W-0910

9,29  (70,00 kn)

Autor: U obradi

Nakladnik: Unos u tijeku

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak:

Miris sunca obiteljski je roman čija je radnja smještena u pedesete godine 20. st. Djelo prati sudbinu peteročlane otočke obitelji čiji sretan i skladan život biva narušen pojavom bolesti protiv koje se bore najsnažnijim oružjem – ljubavlju, međusobnim povjerenjem i snažnom vjerom…

Bilješka o autoru/autorici:

Ivanka Dobra Pasarina rođena je 11. lipnja 1949. u Primoštenu gdje je završava osnovnoškolsko obrazovanje. Potom odlazi u Dubrovnik gdje upisuje srednju ugostiteljsku školu. Nakon što upoznaje ljubav svog života, s nepunih dvadeset godina, odlazi u Njemačku koja postaje njezinim drugim domom narednih četrdesetak godina. Boreći se za egzistenciju i želeći dvojici sinova omogućiti bolje školovanje, istovremeno obavlja više poslova. 2006. godine vraća se u Hrvatsku gdje sa suprugom živi veći dio godine. Svoj prvijenac, autobiografski roman pod naslovom Zemlja mojih snova, objavljuje 2014. godine na hrvatskom i njemačkom jeziku. Četiri godine poslije tiska i prvu slikovnicu Mali vuk na hrvatskom, njemačkom i engleskom jeziku. Piše i kratke priče s kojima rado sudjeluje na raznim literarnim natječajima.

Ključne riječi: Obiteljski roman, život na otoku, ljubav

Naslov: Miris sunca
Autor: Ivanka Dobra Pasarina
Broj stranica: 254
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2019 .
ISBN: 978-953-336-593-0
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.