MATEMATIKA 2 udžbenik za stručni studij elektrotehnike

MATEMATIKA 2 udžbenik za stručni studij elektrotehnike

SKU: W-0495

17,25  (129,97 kn)

Autor: Ivica Vuković

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:


Sažetak:

Udžbenik je pisan prema nastavnom programu Elektrotehničkog odjela Tehničkog veleučilišta u Zagrebu i namijenjen je studentima prve godine za kolegij Matematika 2.

Udžbenik je podijeljen u 9 poglavlja u kojima se obrađuju neodređeni, određeni i nepravi integrali, primjena određenih integrala, redovi, Taylorov red, Fourierov red, obične diferencijalne jednadžbe i Laplaceova transformacija.

Knjiga sadrži više od 370 detaljno i postupno riješenih primjera i zadataka. Na kraju svakog poglavlja dani su i zadatci za samostalno rješavanje. Radi lakšega razumijevanja, obrada matematičkih pojmova i rješenja zadataka, popraćena je nizom grafova i zornih ilustracija.

Udžbenik je sadržajem i metodičkim pristupom prilagođen studentima elektrotehnike, ali i drugih politehničkih stručnih studija.

Bilješka o autoru:

Ivica Vuković, diplomirao matematiku na Prirodoslovno matematičkom fakultetu u Zagrebu. Viši predavač na Tehničkom veleučilištu u Zagrebu. Autor je više udžbenika i zbirki zadataka iz matematike za stručne studije.

Ključne riječi: Matematika, integralni račun, Taylorov red, Fourierov red, obične diferencijalne jednadžbe, Laplaceova transformacija

Naslov: MATEMATIKA 2 udžbenik za stručni studij elektrotehnike
Autor: Ivica Vuković
Broj stranica: 338
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2016.
ISBN: 978-953-336-304-2
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.