PRAKTIKUM IZ FIZIKE (I.DIO)

PRAKTIKUM IZ FIZIKE (I.DIO), Draga Krpan-Lisica

SKU: WSUD-100003

7,57  (57,04 kn)

Autor: Krpan-Lisica Draga

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sveučilišni priručnik: Praktikum iz fizike (I. dio)

Sveučilišni priručnik “Praktikum iz fizike (I. dio)” namijenjen je prvenstveno studentima Kemijsko-tehnološkog fakulteta, ali i studentima prirodoslovnih te drugih tehničkih fakulteta koji u nastavnom programu imaju predmet Fizika I. U uvodnom dijelu (Mjerenje i iskazivanje rezultata mjerenja) studenti se upoznaju s pogrješkama koje nastaju pri mjerenju, načinom računanja vrijednosti izravno i neizravno mjerenih veličina te iskazivanjem rezultata mjerenja. Svaka vježba sadrži nužno teorijsko objašnjenje, opis uređaja koji se koristi, upute za mjerenje, radne zadatke s pripadajućim tablicama za upisivanje podataka (dobivenih mjerenjem i računanjem) te pitanja za provjeru znanja. U interesu je svakog studenta da znanje upotpuni i objašnjenjima iz poglavlja Dodatak.

Autorica: mr. sc. Draga Krpan-Lisica, viši pred.

Rođena je u Splitu, u kojem je završila gimnaziju. Diplomirala je na Kemijsko-tehnološkom fakultetu u Splitu, Sveučilišta u Zagrebu. Završila je poslijediplomski studij Fizike čvrstog stanja i magistrirala na Sveučilištu u Zagrebu. U Zavodu za fiziku Kemijsko-tehnološkog fakulteta u Splitu nositeljica je predmeta “Energija i razvoj” na sveučilišnom diplomskom studiju te predmeta “Energetika” na stručnom studiju. Voditeljica je vježbi iz Fizike I. i Fizike II. na preddiplomskom studiju te vježbi iz Fizike na stručnom studiju. Znanstveno-istraživačka djelatnost autorice usmjerena je na područje složenih heterogenih silikatnih i alumosilikatnih sustava te razvoj kompozitnih vezivnih materijala ciljanih svojstava. Dosad je objavila sveučilišni udžbenik “Osnove energetike” (Hinus, Zagreb, 2001.) te 27 izvornih znanstvenih radova u međunarodnim i domaćim časopisima, knjigama i zbornicima radova

 

Naslov: PRAKTIKUM IZ FIZIKE (I. DIO)
Autor:
Draga Krpan-Lisica
Broj stranica:
122
Nakladnik:
REDAK
Godina izdanja:
2010.
ISBN:
978-953-7595-25-8
Tisak:
digitalni tisak knjiga – print na zahtjev 

 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

 

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.