LJUBIŠ LI ME UISTINU – šesta i deveta Božja zapovijed

LJUBIŠ LI ME UISTINU – šesta i deveta Božja zapovijed

SKU: W-0422

7,96  (59,97 kn)

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:


Sažetak:

«Svake noći sam se borila protiv smrti. Tijekom osamnaest godina sam imala noćne more. Poslije svake noći sam znala, da sam jedva utekla smrti. Ni na sekundu nisam pomislila, da se uzrok moje bolesti krio u nekadašnjem abortusu. Taj problem je za mene bio već odavno riješen i zaboravljen. Tako mi je u muci preostao jedino Bog, kome sam vapila za pomoć. A on mi je i progovorio! Kad sam kasnije saznala da sam pobacila dvije djevojčice, blizanke, to je za mene bilo strašno. Kriknula sam Bogu: ‘zašto mi to sada kažeš? preokrutno je, a više ništa ne koristi.’

Njegov odgovor je bio blag: ‘Kako bi me mogla moliti za oproštenje za dvoje djece.’ Koliko Bog ima ljubavi i strpljenja za nas i kako je dragocjen svaki život! Morala sam moliti za oproštenje i svoju djecu, svoja četiri sina, jer sam im otela njihove sestrice.»

– citat iz knjige

Bilješka o autorici:

Sama knjiga najbolje govori o autorici. Knjiga je svojevrstan dnevnik, pisan retroaktivno, listajući po sjećanju.

Ključne riječi: Bog, biblija, grijeh i posljedice

Naslov: LJUBIŠ LI ME UISTINU – šesta i deveta Božja zapovijed
Autorica: Amalija Majur
Broj stranica: 166
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2015.
ISBN: 978-953-336-240-3
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.