POSLANICE NESLANOVČANIMA, Šimun Doljanin

POSLANICE NESLANOVČANIMA, Šimun Doljanin

SKU: W-0493

9,29  (70,00 kn)

Autor: Šimun Doljanin

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak:

Danas su u modi spotovi. Knjiga Poslanice Neslanovčanima spada u taj rod, samo što nije u slikama nego u riječima. To su neke misli-mrlje koje su najprije izišle u javnost list po list, a sada su sabrane u ovu, malo bolje opremljenu, fasciklu. Svaka je mrlja za sebe. Umjesto uvoda je mrlja o Mariji Majci. Tako je isto i sa zaključkom. Ona je na početku i na kraju. Jedina. Lijepa. Slatka. Dobra. Mekana. Duboka. Unutar te dvije mrlje riječi su o Njemu, Onomu koji je izišao iz njezine utrobe i kojeg ona sada uživa u slavi. Ime Mu je nad svakim imenom. Kroz Njega se sjaji Njegov Otac i ulijeva Duh Sveti.

Ovu knjigu nije preporučljivo surfati. Najbolje ju je čitati na podulje prekide ostavljajući vremena za preživanje. Uživimo se, malkice, u biće krave. Ona malo pase, pa staje i blaženo preživa. Užitak ju je gledati u tom stanju. Netko je u šali ovu knjižicu nazvao poslanicama. A ona je ustvari slanica, zrnja slanutka ili slani štapići koji skupljaju kiselinu u želudcu da na putovanju de dođe čovjeku slabo. Posvećena je ljubljenim Neslanovčanima. Sav dobitak od ove knjige ide za podmirenje troškova ljetnoga kampa za postkrizmu. Jako je skup jer ovo ljeto ide na kamp 150 mladih, a mnogi od njih nemaju ni za poštene cipele. Razumijemo se!

Bilješka o autoru:

Šimun Doljanin rođen je u Sinju 1964. Odrastao je u Hrvacama. Kasnije je živio u Rovinju, na Hvaru, u Makarskoj, na Visovcu, u Imotskom, Omišu, Zagrebu, Münchenu i Beču. Trenutno živi u Splitu. Župnik je na župi Neslanovac. Ima objavljene tri knjižice – Bosonogi, Sretni kršćanin i Ljepota nad ljepotama.

Naslov: Poslanice Neslanovčanima
Autor: Šimun Doljanin
Broj stranica: 162
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2016.
ISBN: 978-953-336-302-8
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.