LEGIONARI, Nikola Aleksić

LEGIONARI, Nikola Aleksić

SKU: W-1274

13,14  (99,00 kn)

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak:

U ovom SF romanu Hrvatska je posrnula globalna velesila koja na svim stranama vodi žestoke bitke. Prikazuje se crno-bijeli moralni svijet u kojemu se dobro bori protiv navale zla. Kroz roman nas vodi vojničina od glave do pete, Charles Bukowski, koji postupno otkriva tajnu svoga važnog obiteljskog podrijetla. Bukowski korijene vuče iz drevne pradomovine, stare Hrvatske, koja pod terorom kontrole čeka zoru slobode. Autor nas vodi u daleku sredinu 22. stoljeća gdje je prijestolnica Slobodne Hrvatske, Buenos Aires, a nove generacije Hrvata, kako reče autor romana, sanjaju vjekovne hrvatske povijesne granice od Tokija do Milwaukeeja.

 

Bilješka o autoru:

Nikola Aleksić rođen je u Splitu 1978. godine. Završio je jezičnu gimnaziju i Pravni fakultet u Splitu. Uz redoviti posao međunarodne suradnje, radi više od 20 godina kao stručni turistički vodič. Kao strastveni i vrsni ljubitelj povijesti već 10-ak godina predaje u Visokoj školi Aspira na tečaju za vodiče. Također, aktivno se autorski bavi glazbom u hard rock/metal bendu s kojim ima izdane pjesme i albume. Uz to ljubitelj je kvalitetnih videoigara s vojnom i povijesnom tematikom. Sve svoje ljubavi spojio je u priču svoga nevjerojatnog romana.

Ključne riječi: vojničina Bukowski, obiteljsko podrijetlo, Novaković, poglavar, bojovnici, demokracija, Tanja, Buenos Aires, Kina, Slobodna Hrvatska, hrvatske povijesne granice od Tokija do Milwaukeeja

Link: https://sites.google.com/view/knjiga-legionari

E-mail: Nikola Aleksić

 

Naslov: LEGIONARI
Autor: Nikola Aleksić
Broj stranica: 100
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2022.
ISBN: 978-953-336-821-4
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

 

Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.