LEGENDE SILLWITHA  - ODABRANI, Leon Filipović

LEGENDE SILLWITHA – ODABRANI, Leon Filipović

SKU: W-1261

17,25  (129,97 kn)

Autor: Leon Filipović

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak:

Kodran, jedan od najopasnijih čarobnjaka Sillwitha pobjegao je iz tamnice i sprema se osvetiti cijelom otoku. Na Elesaru je da ponovo ujedini ljude i vilenjake i spriječi Kodrana u njegovom naumu. Hoće li Elesar uspjeti prije nego Kodran okupi svoju vojsku i porobi cijeli Sillwith? Sam neće, no zato je uz sebe okupio neobične prijatelje koji će mu pomoći u njegovom pothvatu.

 

Bilješka o autoru:

Leon Filipović…je (bio) klinac koji nije baš shvatio pojam markiranja u srednjoj školi. Umjesto da je visio po kavama ili zujao po gradu, on je sjedio na klupi u parku/šumi i pisao ovaj roman.

Mogao je to uredno radit’ u školi, ali ne! On je to radio u šumi…i evo što je ispalo.

Ključne riječi: Fantasy, Adventure, Drama, Sword & Magic, Supernatural, Novel, Roman, Fantazija, Pustolovina, Sillwith, Heroji, Vilenjaci, Orci, Čarobnjaci, Epske borbe

Link: https://www.sillwithlegends.com/

E-mail: Leon Filipović 

 

Naslov: Legende Sillwitha – Odabrani
Autor: Leon Filipović
Broj stranica: 194
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2022.
ISBN: 978-953-336-813-9, 978-953-336-815-3 (cjelina)
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

 

Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.