KAZIvanJA, Tomislav Kazija

KAZIvanJA, Tomislav Kazija

SKU: W-1358

6,77  (51,01 kn)

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak:

poezija

 

Bilješka o autoru:

Tomislav Kazija rođen je u Pakoštanima 1934. godine. Dječaštvo je proveo u Biogradu, zatim i Rijeci, a mladost i zrelo životno razdoblje u Splitu. U Rijeci je pohađao Vojno muzičko učilište (1948 – 1952.), no već 1955. skida vojnu odoru i u Splitu upisuje srednju muzičku školu (odsjek violine) koju završava 1960. godine, a nakon toga i višu pedagošku akademiju (diplomirao 1964.) na odsjeku hrvatski jezik s književnošću –  glazba; nakon toga studira i na Pravnom i na Filozofskom fakultetu, gdje završava po dva semestra

 

Naslov: KAZIvanJA
Autor: Tomislav Kazija
Broj stranica: 110
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2022.
ISBN: 978-953-336-885-6
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

 

Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.