GLASOVI POEZIJE, Pisci i književnost - grupa autora

LEGENDA O BODYBUILDINGU, Luka Kuhar

SKU: W-0677

13,14  (99,00 kn)

Autor: Luka Kuhar

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak:

Legenda o Bodybuildingu zamišljena je kao knjiga koja čitatelja uvodi u svijet mišića na jedan drugačiji način. Sigurno ste čuli za ovaj sport, a možda ga uopće niste ni doživljavali kao punopravnu sportsku disciplinu. Još su veće šanse da znate nekoga „tko bilda“, no ne možete sa sigurnošću ustvrditi čime se zapravo bavi. Kako je nastao, koji su mu elementi i što insajderi iz branše imaju za reći o njemu? Saznajte u stranicama ove knjige.

Bilješka o autoru:

Luka Kuhar rođen je 1993. u gradu Zagrebu, a bodybuilding prati od svoje šeste. Sa sportom mišića upoznao se kroz domaće i strane fitness magazine, kojih u to doba nije bilo pregršt, a uz bodybuilding je učio i engleski jezik.

Završio je Hotelijersko-turističku školu u Zagrebu, nakon koje isprva upisuje povijest te se zatim odlučuje na studij digitalnog marketinga. Akademsko zalaganje nije ga ometalo da i dalje, uz kolege iz Proteka tima, aktivno sudjeluje u bodybuilding branši, pa tako danas vodi spomenuti sportski tim, portal Muscle Media te je sudjelovao u pripremama nekoliko trofejnih bodybuilding natjecatelja.

Sada je u ranim dvadesetima, a nada se da će u bodybuildingu ostati barem još toliko godina.

Ključne riječi: Bodybuilding, mišići, trbušnjaci, proteini, vježbanje, trening, teretana, definicija, masa, utezi.

E-mail: Luka Kuhar

Naslov: Legenda o Bodybuildingu
Autor: Luka Kuhar
Broj stranica: 142
Nakladnik: Redak
Godina izdanja: 2017.
ISBN: 978-953-336-430-8
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.