KAMIŠARI, Ante Brčić

KAMIŠARI, Ante Brčić

SKU: WPRZ-120048

8,63  (65,02 kn)

Nakladnik: BRČIĆ ANTE

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak:
Ovo je roman-kronika, napisan na temelju stvarnih događaja o sudbini brojnih ljudskih duša i nesretnih sudbina na hrvatskim prostorima, posebno u cetinskom kraju. Počevši od Drugog svjetskog rata i komunističke diktature do Domovinskog rata i poraća, tragajući po prošlosti koja itekako korespondira sa sadašnjošću, autor donosi žive scene bojišnice, stradanja nemoćnih u ratnom vihoru, neljudskih postupaka slugu fašizma i komunizma, ali i hrabrosti pojedinaca koji se suprotstavljaju zlu i nepravdi.
Bilješka o autoru/autorici:
Ante Brčić, rođen je 9. kolovoza 1968. u Sinju. Završio je osnovnu školu u Gali i Hanu, a srednju u Sinju. Visoku stručnu spremu i stručno zvanje diplomiranoga kriminalista stekao je na Visokoj policijskoj školi u Zagrebu. Do sada su mu objavljeni romani Devedeset dana od Bleiburga i Ruže na bojnikovu grobu te putopis iz Svete zemlje – Hodočašće u Isusovu domovinu.

Ključne riječi:
Cetinski kraj kroz II. svjetski rat, poraće i Domovinski rat,

E-mail: Ante Brčić

Naslov: Kamišari
Autor: Brčić Ante
Broj stranica: 196
Nakladnik: BRČIĆ ANTE
Godina izdanja: 2012.
ISBN: 978-953-57103-0-1
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.