KABALA, Thornton Wilder, prijevod Norma Lovrić

KABALA, Thornton Wilder, prijevod Norma Lovrić

SKU: W-0491

19,91  (150,01 kn)

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak:

Thornton Wilder (1897. – 1975.) je glasoviti američki romanopisac i dramatičar, trostruki dobitnik Pulitzerove nagrade, najprestižnije američke nagrade za književnost, koju je dobio za roman Most u San Louis Reyu (The Bridge of San Louis Rey), dramu Naš grad (Our Town) i komediju Za dlaku (The Skin of Our Teeth). Kod nas je Wilder najpoznatiji po svom političkom romanu Martovske ide (The Ides of March).

Kabala je prvi roman mladog Wildera objavljen 1926. godine koji su kritičari od početka nazivali „čudnom knjigom“, što ona zaista i jest: spoj erudicije i mašte; mladenačke energije, entuzijazma i samouvjerenosti kojima se pokušavaju dati odgovori na neka vječna pitanja. Unatoč tomu, Kabala je vrlo zabavno i duhovito štivo, roman sjajnog promatrača, poznavatelja ljudske naravi i pripovjedača; ona je, usto, i uzbudljivo štivo, roman u kojem se ukrštavaju različiti, čak potpuno suprotstavljeni karakteri, shvaćanja i ideali. I sve se to događa na veličanstvenoj pozornici grada Rima, „grada koji desetak puta na dan prima takve ljude i ostaje Rim“.

Bilješka o autorici:

Norma Lovrić je profesorica engleskog jezika i književnosti. Do sada je objavila nekoliko knjiga prijevoda.

Ključne riječi: Kabala, Rim, Tivoli, Merkur, Thornton Wilder
E-mail: Norma Lovrić

Naslov: Kabala
Autorica: Thornton Wilder, prijevod Norma Lovrić
Broj stranica: 150
Nakladnik: Redak
Godina izdanja: 2016.
ISBN: 978-953-336-300-4
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.