NE DAJ CIKLAMAMA DA KLONU, Opinian

NE DAJ CIKLAMAMA DA KLONU, Opinian

SKU: WPOZ-1100033

9,16  (69,02 kn)

Autor: U obradi

Nakladnik: Unos u tijeku

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

 

Sažetak:

Zbirka ljubavne poezije „Ne daj ciklamama da klonu“, samozatajnog pjesnika koji piše pod pseudonimom Opinian, ima za cilj doprijeti do srca svih onih iskrenih ljubitelja poezije i probuditi emocije jednom novom osnažavajućom vatrom. Ciklame, u ovoj zbirci, predstavljaju čistu, esencijalnu ,samopožrtvovnu ljubav, nenadmašnu moć širenja iste na sve koji se nađu u njezinoj blizini – upravo kakva je i priroda samog cvijeta, kad širi svoj neodoljivi miris. U užem kontekstu, naravno, predstavlja romantičnu ljubav, koja u današnjem materijalističkom i ubrzanom tempu života nekako sve teže uspijeva opstati.

Primjećujemo li nekada „ciklame“ koje i pored sve svoje snage i opstojnosti ipak nekad zatrebaju našu pomoć? Osjećamo li poriv da djelujemo u skladu s porukom iz naslova „Ne daj ciklamama da klonu“? Ova će nam Zbirka pomoći da prepoznamo te osjećaje i da djelujemo u skladu sa svojim emocijama!

Nadasve, knjiga je idealan način da nekome pokažemo da nam je stalo do njega. Može biti idealan poklon za neku posebnu obljetnicu ili godišnjicu, ili u svim onim prilikama i datumima kad dar predstavlja ugodno iznenađenje a ne nešto očekivano. Zbirka pjesama poklonjena uz neki cvijet nezaboravljiv je poklon, a kad cvijet i uvene knjiga zauvijek ostane. Pogodna je i za recitaciju za jedno idealno veče udvoje, uz svijeće. Tada će stihovi koji se u njoj nalaze zaista imati učinak kakav Pjesnik predviđa u jednom ulomku, iz jedne svoje pjesme:

„…ponesi igračku mojih misli
bezazlenu naizgled
a jaku,
kutiju sa slovima
trudom i ljubavlju
uzgojenim
,
kao matice pčele
u matičnjaku(…)

I zareza ti stavih malo,
uskličnika, pitanja i točki…
Samo ih razbacaj nježno
i vidjet ćeš kako dršću
zavlačeći se pod tvoje dlanove tople,
kao pilići nejaki
pod krila kvočki!“

Tada će pjesme , kako stoji u posveti Zbirke, uistinu postati

„…sretna polusiročad
djeca vjetra i djeca sviju onih
koji ih čitajući udomljuju
u toplom domu srca.“

Web: Ne daj ciklamama da klonu

 

Naslov: NE DAJ CIKLAMAMA DA KLONU
Autor: Opinian
Broj stranica: 120
Nakladnik: Redak
Godina izdanja: 2011.
ISBN:978-953-7595-41-8
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.