EUROPA, JUPITER, Ogren Variola

EUROPA, JUPITER, Ogren Variola

SKU: W-0490

9,82  (73,99 kn)

Autor: Ogren Variola

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:


Sažetak:

Radnja se odvija na Jupiterovom satelitu koji budi maštu svojom ledenom korom. No nije u pitanju pronalaženje života, nego opisu kako bi mogao izgledati u budućnosti život na jednom od tijela Sunčevog sustava.
Opis života u gradu, na tijelu sa slabom gravitacijom i kakve to sve ima prednosti i nedostatke (od bioloških do društvenih) glavna je svrha romana, provučena kroz jednu pomalo romantičnu priču s dvoje glavnih likova koja čitatelje na pristupačan način vode kroz jedan svijet čuda, ali onakvih čuda kakva bi se zaista mogla i ostvariti. Što to sve očekuje naseljenike i došljake u jednom gradu na jednom udaljenom, neobičnom svijetu…

Bilješka o autoru:

Ogren Variola, profesor geografije. Godina rođenja 1966. Od malena se bavi astronomijom i dugogodišnji je član Astronomsko-astronautičkog društva Zagreb. Održava javna predavanja iz astronomije i astronautike na zvjezdarnici u Zagrebu, u Tehničkom muzeju u kojem radi, te u mnogim mjestima Hrvatske. Povremeno je gost znanstveno popularnih radijskih i TV emisija. Autor je knjige Kratka kronologija svemirskih letova, te više znanstveno popularnih članaka.

Tematika ZF-a nimalo mu nije strana, a pisanje mu je i užitak i naslijeđe od oca Čedomila koji je nekad bio poznati hrvatski pisac za djecu i urednik dječjih lektira za osnovnu školu. Kod ZF-a naglasak stavlja na Z što znači da ima izrazito znanstveni pristup izbjegavajući time nerealnosti koje ovaj žanr često nosi.

E-mail: Ogren Variola

Naslov: Europa, Jupiter
Autor: Ogren Variola
Broj stranica: 212
Nakladnik: Redak
Godina izdanja: 2016.
ISBN: 978-953-336-299-1
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.