JEDNE ZIME U HRASTOVU, Marija Juračić

JEDNE ZIME U HRASTOVU, Marija Juračić

SKU: WPRZ-150109

7,96  (59,97 kn)

Autor: Marija Juračić

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak:

Kada je te snježne zime isljednica Ika Ekl stigla na odmor u mali obiteljski hotel „Serena“ u blizini planinskog mjesta Hrastovo, nije niti slutila da će se njen odmor pretvoriti u dramatičnu potragu za ubojicom i da će njezina istraga na površinu iznijeti skrivene tajne obitelji hotelijera Noe Kerna.

Zbog snježne vijavice odvojena od ostatka svijeta, bez podrške laboratorija, tehnike i ekipe, na koju je u svojem radu navikla, oslonjena samo na vlastita zapažanja i online pomoć svog suradnika Ninna Ritza, isljednica povezuje sve konce paklenog plana i nalazi rješenje.

Iako su nam sve činjenice predočene, do zadnjeg trenutka nećemo znati tko je počinitelj; lukava i pohlepna rodbina, zanosna crvenokosa ljepotica, druga hotelijerova žena Flora, šarmantni, cinični danguba Ruben ili netko treći tko s ubijenima naoko nije ničim povezan.

U ambijentu čarobne, surove prirode, Ika, koja iznad svega cijeni svoju slobodu i koja se ni pod koju cijenu ne želi udavati, srest će ljubav u liku pisca kriminalističkih romana. No, što će joj ta ljubav donijeti?

Mihovila Walner

Bilješka o autorici:

Marija Juračić, profesorica književnosti i njemačkog jezika urednica je poetskog portala Očaravanje. Izdala je nekoliko zbirki poezije te romane s kriminalističkom tematikom; Buga, Toma, Una.

Svoj roman Ljubav u Pompejima prevela je na njemački jezik pa je njemački izdavač knjigu Liebe in Pompeji postavio na Amazon.

Ključne riječi: Krimi, avantura, ljubavna priča

Link: http://www.ocaravanje.com/
E-mail: Marija Juračić

Naslov: Jedne zime u Hrastovu
Autor: Marija Juračić
Broj stranica: 148
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2015.
ISBN: 978-953-336-195-6
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.