SEDAM SR(J)ETNIH GRIJEHA, Nevenka Koščić

SEDAM SR(J)ETNIH GRIJEHA, Nevenka Koščić

SKU: W-1256

9,29  (70,00 kn)

Autor: Nevenka Koščić

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak:

Kroz ljubavnu priču Nevene i Ilana provlači se njezino razmišljanje o prošlosti, odnosima u obitelji, pogledima na pojedine povijesne i političke događaje u državi u kojoj se rodila i proživjela dobar dio života, te o životnim vrijednostima, prije svega o odnosu prema Bogu, vjeri i vjerskim dogmama, svećenicima i o osobnoj unutarnjoj borbi o značenju grijeha, s naglaskom na grijeh ljubavi. Postoji li grijeh ljubavi, treba li se zbog ljubavi kajati, razmišljanja su koja joj u samoći naviru i mnogo godina nakon rastanka s Ilanom. Ne, zaključuje uvijek, zbog ljubavi se, bez obzira u kakvim je okolnostima nastala, nikada ne treba kajati, jer grijeh ljubavi ne postoji.

 

Bilješka o autorici: Nevenka Koščić

Rođena u Novskoj, gdje je završila osnovnu školu i gimnaziju. Studirala je na Fakultetu političkih znanosti, a 1975.godine preselila se u Rijeku, gdje je 35 godina radila kao dopisnik Večernjeg lista. Nakon više tisuća vijesti, izvještaja, reportaža, intervjua, satiričnih crtica, osvrta, kritika i drugih novinskih oblika, objavljenih u Večernjem listu, te više specijaliziranih revija, publikacija za mlade i vjerskih glasila, odlučila se, nakon umirovljenja, okušati u pisanju opširnijeg djela.

Ključne riječi: Sedam, grijeh, ljubav, predprsten, tišina, putovanje, Kapucinske stube, hotel, čaša, konjak

E-mail: Nevenka Koščić

 

Naslov: Sedam sr(j)etnih grijeha
Autorica: Nevenka Koščić
Broj stranica: 128
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2022.
ISBN: 978-953-336-809-2
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

 

Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

 

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.