ISPOD DUGE, Tihana Kunštek

ISPOD DUGE, Tihana Kunštek

SKU: W-1368

13,14  (99,00 kn)

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak:

Autorica u ovom romanu opisuje kako se nositi sa gubitkom djeteta u visokom stupnju trudnoće. Prvi roman ove autorice Rekvijem za Lauru (listopad, 2013.), nastao je nakon gubitka djevojčice u visokom stupnju trudnoće. Roman Ispod duge je također autobiografski, te opisuje kako se nositi sa gubitkom djeteta, koliko je teško suočiti se sa okolinom, ponovno naučiti živjeti punim plućima, te kako svladati strah od sljedeće trudnoće.

 

Bilješka o autorici:

Tihana Kunštek rođena je 1969. godine u Zagrebu. Vrlo rano je naučila čitati i pisati, već kao četverogodišnje dijete i od tada njeguje ljubav prema knjigama, poeziji i prozi. Kolumnistica je na nekoliko portala za mame i djecu. Vesela osoba, obožava kuhati, trčati i planinariti. Često je pisala i za Magazin Trčanje. Nakon gubitka kćeri u visokom stupnju trudnoće, učila je ponovno živjeti. Napisala je roman Rekvijem za Lauru 2013. godine, koji je bio psihoterapeutske prirode. Često volontira, suosnivačica je humanitarne udruge Facebook humanitarci Zagreb, pa je i sav svoj prihod od prvog romana darovala u dobrotvorne svrhe.

Ključne riječi: Gubitak djeteta, rizična trudnoća, potpomognuta oplodnja, oporavak nakon gubitka djeteta

Link: https://www.facebook.com/RekvijemZaLauru

 

Naslov: Ispod duge
Autorica: Tihana Kunštek
Broj stranica: 60
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2022.
ISBN: 978-953-336-897-9
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

 

Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.