HRABRA KUKAVICA, Gabriela Davidovska – Banić

HRABRA KUKAVICA, Gabriela Davidovska – Banić

SKU: W-1124

14,60  (110,00 kn)

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak:

U malom Istarskom mjestu gdje se svi međusobno poznaju i gdje se uglavnom mirno živi, kasno jedne večeri doputovat će stranac. Mještane će uznemiriti njegova povučenost i nekomunikativnost.

Mlada učiteljica upoznat će ga ispred kuće u kojoj dugo nitko ne živi, bez da je to namjeravala. Mada je njezino društvo jedino koje stranac ne odbija, on je i prema njoj tajanstven. I pored toga što često provodi vrijeme s njim, ni ona ne zna odgovore na pitanja tko je on zapravo i zašto je tu…

Bilješka o autorici:

Gabriela Davidovska – Banić rođena je u gradu Kumanovo – Republika Makedonija 1977. godine. Od 2012. godine živi i radi u Republici Hrvatskoj. Ispred svega, u životu najviše cijeni svoju ulogu majke.

Ključne riječi: Roman, tajna, brak, prijateljstvo.

E-mail: Gabriela Davidovska – Banić 

 

Naslov: HRABRA KUKAVICA
Autorica: Gabriela Davidovska – Banić
Broj stranica: 204
Nakladnik: Redak
Godina izdanja: 2021 .
ISBN: 978-953-336-748-4
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

 

Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.