KAKO PRONAĆI POSAO I POBIJEDITI NEZAPOSLENOST, Marlon Macanović, magistar prava

KAKO PRONAĆI POSAO I POBIJEDITI NEZAPOSLENOST, Marlon Macanović, magistar prava

SKU: W-0719

7,96  (59,97 kn)

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak:

Autor knjige i sam je prošao kroz dugotrajni period nezaposlenosti (nešto više od dvije godine), pa je koristeći vlastita iskustva i znanja, prikazao brojne načine za pronalazak zaposlenja te pojasnio metode za osiguranje nužne egzistencije tijekom perioda nezaposlenosti. U knjizi se opisuju razne mogućnosti za promjenu postojećeg posla, odnosno, koji su to nužni koraci za samozaposlenje, osnivanjem vlastite tvrtke, obrta ili neke druge pravne osobe. I poslodavci će pronaći korisne poslovne savjete koji im mogu poslužiti pri upravljanju tvrtkama, sukladno nacionalnom zakonodavstvu i univerzalnim moralnim zahtjevima. Knjiga obiluje primjerima iz prakse, kao i svjedočanstvima iz života svetaca (Sv. Ivana Pavla II., Sv. Josemarije Escriva i dr.) te pruža poruku nade čitateljima.

Bilješka o autoru:

Autor je suprug i otac četvero djece. Radio je u državnoj i javnoj službi te u privatnom sektoru, a istaknuo se u provedbi restrukturiranja više državnih i privatnih tvrtki. Autor je 30 znanstvenih i stručnih radova objavljenih u relevantnim časopisima (Zbornik Pravnog fakulteta u Zagrebu, Zbornik Veleučilišta u Šibeniku…). Od 2014. je stalni suradnik/pisac stručnih pravnih članaka za časopise iz portfelja „BUSINESS MEDIA GRUPE“ iz Zagreba (Poslovni savjetnik, Računovodstvo i porezi u praksi te Udruga)

Ključne riječi: posao, nezaposlenost, samozaposlenje, zaposlenje

E-mail: Marlon Macanović

Naslov: KAKO PRONAĆI POSAO I POBIJEDITI NEZAPOSLENOST
Autor: Marlon Macanović, magistar prava
Broj stranica: 50
Nakladnik: Vlastita naklada
Godina izdanja: 2017.
ISBN: 978-953-59762-0-2
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.