HORA OD JUBAVI, Slavimir Kapov Mićo

HORA OD JUBAVI, Slavimir Kapov Mićo

SKU: WPOZ-080026

5,44  (40,99 kn)

Autor: Slavimir Kapov

Nakladnik: Slavimir Kapov

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

 

Sažetak:
Zbirka pjesama sa ljubavnom tematikom, glas srca, dani ljubavi.
U svim ovim pjesmama iskana je ljubav za Luciju Kapov moju suprugu kojoj je ova knjiga i posvećena, u znak zahvalnosti za svu ljubav koju mi je dala, za cijeli jedan život u oblacima sreće i zadovoljstva.
Ta je žena moja jedina ljuba, majka mojih sinova, moj najveći prijatelj i zaštitnik, moj najiskreniji kritičar i što više reći.

Bilješka o autoru:
Slavimir Kapov Mićo
Došao na ovaj svijet u šibenskom rodilištu 24.03.1946. u rano popodne. Svoje djetinjstvo proveo u Betini. Krajem ljeta 1957 g. njegova obitelj se odselila u Šibenik, gdje pohađa nastavu u Osnovnoj školi u zgradi šibenskog Sjemeništa. 1963 g. đak je Pomorske Škole u Malom  Lošinju. 1963 g. pohađa Pomorsku Školu u Bakru, strojarski smjer. Nakon završenog školovanja na Višoj Pomorskoj Školi u Rijeci 1971 g. sve do današnjih dana plovi svim morima svijeta, zadnjih tridesetak godina u činu upravitelja stroja. Prve stihove napisao je na  M/T ‘Orion Trader’, prolaskom ovog broda kroz tjesnac Singapura 02.Siječnja 2002, na putu za luku Chiba u Japanu.

Naslov: HORA OD JUBAVI
Autor: Slavimir Kapov Mićo
Broj stranica: 114
Nakladnik: Vlastita naklada
Godina izdanja: 2008.
ISBN: 978-953-95146-6-0
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.