BOGATA NASLJEDNICA, Romana Duvnjak

BOGATA NASLJEDNICA, Romana Duvnjak

SKU: W-0602

13,27  (99,98 kn)

Autor: Romana Duvnjak

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak:

Roman “Bogata nasljednica“ započinje životom žene (Elena) koju trudnu pri kraju fakulteta ostavlja dečko (Zvonko). Napušta ju zbog društvenog statusa oženivši se ženom (Anastazija) sličnog društvenog ranga. No, nakon dugih godina njegova prošlost ispliva na površinu. Ispostavlja se da osim kćeri koju ima s Elenom, iz veza prije braka ima još i sina. Njegova sadašnja žena Anastazija saznavši to, ludi. Smišlja osvetu. Izmišlja prodaju kuće čija je, inače, zakonska nasljedna vlasnica, a novac sakriva u perivoju kuće. Istražuje detaljno muževu prošlost i dolazi do čudnih saznanja. No, plan joj ne uspijeva. Stvari se počinju kretati drugim tokom.

Bilješka o autorici:

Romana Duvnjak rođena je u Zadru 13. kolovoza 1971. Djetinjstvo provodi u Kruševu gdje se odmalena susreće s ljepotama krškog krajolika te se on usađuje duboko u njezinu svijest. Često s obitelji vikende provodi na Velebitu. Još u djetinjstvu iz Kruševa odlazi u Maslenicu gdje završava osnovnu školu i živi do odlaska na fakultet. U Srednjoj medicinskoj školi u Zadru završava smjer farmaceutskog tehničara, a u Zagrebu na Fakultetu kemijskog inženjerstva i tehnologije stječe zvanje inženjera kemijske tehnologije. Živi u Gradini pokraj Virovitice. Udana je, ima supruga i troje djece.

Zbog ljubavi prema moru, galebovima i novigradskim svićajama rano osjeća poriv za pisanjem. Najprije piše pjesme, zatim kraća prozna djela.

“BOGATA NASLJEDNICA” njezin je prvi roman. Pisan je u nastavcima.

Ključne riječi: Anastazija, bogata nasljednica, Elena, perivoj, imanje, prošlost, Teodora, Maran, prijatelji, Romana, Duvnjak

Naslov: Bogata nasljednica
Autorica: Romana Duvnjak
Broj stranica: 234
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2017.
ISBN: 978-953-336-379-0
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.