HARTI SE SPOVIDAN, Miroslav Borić

HARTI SE SPOVIDAN, Miroslav Borić

SKU: WPOZ-130079

10,62  (80,02 kn)

Autor: Miroslav Borić

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Bilješka o autoru/autorici:

Rođen sam 31.12.1959 god. u gradu Rabu na mom otoku. Djetinjstvo i cijeli svoj životni vijek proveo sam u Loparu uz par godina odsustva s ovog lipog školja. Djetinjstvo kao djetinjstvo. Bilo je siromaštvo ali sretno, radosno, a bogami i radno sam ga proveo sa svojom obitelji.

Nije bilo previše ničega,ali u to doba ništa nije bilo teško i smatralo se pod normalno. Od 1. 1. 1999. godine sam u invalidskoj mirovini, ne u mirovini jer moj duh to ne dozvoljava. Fizički malo radim  ali se probudilo ono nešto u meni što je dugo tinjalo. Kad sam otvorio svoj blog i fejsbuk počeo sam sramežljivo objavljivati.
Vidio sam da se moje misli pretočene na papir mnogima sviđaju, da me podržavaju mnogi i daju mi krila da moje pero poleti.

Index.hr me nedavno uvrstio među TOP 500 blogera  na 166. mjesto…

Od nedavno sam član KUPP-a (Križevačka udruga pjesnika i pisaca). Pišem bez zadrške o svemu, o prošlosti, sadašnjosti, što se zbilo i što će se zbiti, o mojim muzama Vilama i morskim i gorskim, o prirodi, o dobrim i lošim ljudima, o šporkoj politici.

E-mail: Miroslav Borić

Naslov: HARTI SE SPOVIDAN
Autor: Miroslav Borić
Broj stranica: 132
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2013.
ISBN: 978-953-336-082-9
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.