ELEMENTI CIJEVNIH VODOVA I PROTOKA, Zoran Kalinić

SKU: W-1490

15,00  (113,02 kn)

Autor: Zoran Kalinić

Nakladnik: Vlastita naklada

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Udžbenik se sastoji od petnaest poglavlja, koji obuhvaćaju različite aspekte i teme iz područja vodoinstalacija, plinoinstalacija, grijanja i klimatizacije.

Poglavlja su:

Osnovne fizikalni pojmovi, mjerni instrumenti, mediji u cijevima (voda i tehnički plinovi), osnove hidrodinamike, dimenzioniranje cjevovoda, elementi razvoda tople i hladne vode, elementi sustava centralnog grijanja, elementi sustava za klimatizaciju, elementi plinovoda, materijali u instalacijskoj tehnici, uređaji za stvaranje i regulaciju protoka (pumpe, ventili, armatura i točila), elementi odvoda, kupaonički elementi, spremnici vode, prava, nadležnosti i obveze distributera i potrošača vode i plina.

Na kraju udžbenika u rješenja zadataka

Dodatni resurs za nastavnike je softver koji prati udžbenik. On sadrži pregledne slike animacije i filmove i dodatno obogaćuje nastavu. To omogućuje nastavnicima da koriste raznovrsne materijale kako bi bolje prenijeli gradivo učenicima.

Ovaj udžbenik pruža temeljna znanje koja su potrebna za uspješno obavljanje poslova u navedenim zanimanjima te će biti od velike pomoći učenicima tijekom njihovog stručnog obrazovanja.

 

Bilješka o autoru:

Zoran Kalinić je profesor s bogatim iskustvom u području strojarstva i pedagogije. Posvećen je obrazovanju u području strojarstva i razvoju alata koji pomažu učiteljima i studentima u procesu učenja i poučavanja.

Akademska titula: Profesor savjetnik u trajnom zvanju

Godina rođenja: 1957.

Mjesto rođenja: Livno.

Obrazovanje: Pedagoški fakultet u Rijeci.

Stručni naziv: Profesor strojarstva.

Doprinosi obrazovanju:

Napisao je više udžbenika namijenjenih srednjoškolcima u području strojarstva i razvio različite softverske aplikacije koje pomažu u izvođenju nastave i samostalnom učenju.

Link: https://www.kalinic.info/

 

Naslov: Elementi cijevnih vodova i protoka
Autor/autorica: Zoran Kalinić
Broj stranica: 120
Nakladnik: Vlastita naklada
Godina izdanja: 2023..
ISBN: 978-953-49392-4-6
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.