ELEKTRIČNA POSTROJENJA, UPUTE ZA LABORATORIJSKE VJEŽBE

ELEKTRIČNA POSTROJENJA, UPUTE ZA LABORATORIJSKE VJEŽBE

SKU: WFESB-130003

5,31  (40,01 kn)

Autor: Elis Sutlović Ivan Medić

Nakladnik: FESB

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:


Sažetak:

Sadržaj ovih Uputa za laboratorijske vježbe iz električnih postrojenja je usklađen sa nastavnim gradivom iz kolegija „Elementi električnih postrojenja” na preddiplomskom studiju „Elektrotehnike i informacijske tehnologije” i kolegija “Električna postrojenja” na stručnom studiju “Elektrotehnike”. Osnovni cilj Uputa je studentima olakšati razumijevanje i usvajanje temeljnih znanja iz navedenih specijalističkih kolegija, pružiti podršku u pripremanju i eksperimentalnom radu u laboratoriju te pomoći u analizi rezultata mjerenja.

Bilješka o autoru/autorici: 

Oba autora su redoviti profesori na Fakultetu elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje u Splitu pri Katedri za električne mreže i postrojenja. Nositelji su više kolegija iz polja elektrotehnike, grane elektroenergetike. 

Znanstveno istraživanje autora Ivana Medića usmjereno je na područje elektromagnetskog utjecaja elektroenergetskih vodova i sustava uzemljenja u električnim postrojenjima. Znanstveni interes autora Elisa Sutlovića usmjeren je ka području planiranja rada i eksploatacije elektroenergetskih sustava.

Ključne riječi:
Električna postrojenja, nesimetrične prilike, metoda simetričnih komponenti, kratki spoj, laboratorijske vježbe

Naslov: Električna postrojenja, upute za laboratorijske vježbe
Autor: Ivan Medić, Elis Sutlović
Nakladnik: FESB
Godina izdanja: 2011., 2012., 2013.
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.