DUBOKE SPOZNAJE  1.  – Treba stvoriti novog čovjeka

DUBOKE SPOZNAJE 1. – Treba stvoriti novog čovjeka

SKU: W-0549

13,27  (99,98 kn)

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak:

Dvije knjige pod istim naslovom ZBIRKA DUBOKE SPOZNAJE 1 (Proza, Poezija). Moja želja je bila izraziti duboke misli i osjećaje kroz teži tekst (Esej) i lakši kroz Poeziju.

Poticaj sam dobila od moga pokojnog oca, koji u zadnjim trenucima svoga života izgovara ove riječi: „Treba stvoriti novog čovjeka, ovakav ništa ne valja“. To se odnosilo na cijelo čovječanstvo.

Kritički djelomično i općenito sam promovirala komadić nesavršenosti, težnji novom i drugačijem životu.

Kroz svoje snove očekujem pravedniji i ljepši svijet.

Uostalom, sve je napisano u knjigama.

Bilješka o autorici:

Rođena je u Otočcu, kao prvo unuče obitalji Rukavina po očevoj strani. Djed Mile dolazii zaprežnim saonicama u bolnicu, proljetnog i snježnog ličkog jutra i vozi je u malo ruralno mjesto.

U ranom djetinjstvu, njezin djeda poklanja joj psa Šarka, istinskog čuvara svoga doma. Sa navršenih osamnaest godina napušta roditeljsku kuću i dolazi u Rijeku. Iste godine ugiba Šarko, napuštajući dom zauvijek.

Život vezan uz idiličan i pomalo naporan život mještana male sredine, duboko se ukorjenjuje u srce i dušu njezinog svjetonazora. Sklona se donekle približiti čovjekovoj sudbini na svoj poseban način i gledati ljude sa njihovim očima, davajući im potrebno mjesto i razumjevajući prirodu čovjeka, općenito.

Nakon završene srednje škole u Otočcu, nastavlja školovanje u Rijeci gdje živi i djeluje.

Sklonost pisanju zapaža od rane mladosti.

Ključne riječi: LITERATURA PROMJENA

Naslov: DUBOKE SPOZNAJE 1. – Treba stvoriti novog čovjeka, ovakav ništa ne valja
Autorica: Ruža Rukavina Majstorović
Broj stranica: 124
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2016.
ISBN: 978-953-336-338-7
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.