PUTOVANJE, Zrinka Kružić

PUTOVANJE, Zrinka Kružić

SKU: W-1206

9,29  (70,00 kn)

Autor: Zrinka Kružić

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak:

Priča o ljubavi tako velikoj, da je i Nebo pomoglo da se ona ostvari. Odvija se u razdoblju Prvoga i Drugoga svjetskog rata. Razdvojene stradanjem u Prvom svjetskom ratu duše dvoje zaljubljenih vraćaju se u ovaj svijet, u isto geografsko okruženje iz kojega su potekle, nebi li se našle i ostvarile svoju ljubav. Drugi svjetski rat ih ponovno razdvaja, ali sudbina nju, korak po korak vodi k njemu, koji, ne znajući ni zašto ni koga, uporno čeka. Priča prati njihove živote i njezino putovanje.

 

Bilješka o autorici:

Rođena na samom početku Drugog svjetskog rata. Najranije djetinjstvo obilježeno joj je ratnim stradanjem i teškim životom izbjeglica, koje su morale napustiti svoj dom. Snažna roditeljska vjera u Božju pomoć razvija u njoj životni optimizam i uvjerenje da snagom duha i marljivošću možeš sam odrediti svoju budućnost. U oskudnom poslijeratnom životu knjiga je bila najvjerniji i svima dostupan prijatelj. Ona je oblikovala njezinu osobnost i podučila je životnim vrijednostima. Ljubav prema čovjeku odredila je njezino zvanje.
Stjecajem okolnosti , nakon dugog i opasnog putovanja kroz Drugi svjetski rat, obitelj dolazi u grad Sušak – danas dio grada Rijeke. Tu se nastanjuje i organizira život. 1965. godine završava studij medicine i time ostvaruje svoj djetinji san – biti liječnikom.
Osim pisanja stručnih radova i prevođenja stručne literature s engleskog, francuskog i slovenskog jezika ,drugih literarnih ambicija nije imala.
Ova priča, napisana u suton života, u vrijeme izolacije zbog Corone, rezultat je vlastite spoznaje o snazi ljubavi između muškarca i žene; snazi ,koja daje život, a životu daje smisao; snazi, koja može pobijediti i smrt. Morala je biti ispričana.

Ključne riječi: Srodne duše, reinkarnacija, Zadar, Sušak-Rijeka

Naslov: Putovanje
Autorica: Zrinka Kružić
Broj stranica: 144
Nakladnik: REDAK 
Godina izdanja: 2021.
ISBN: 978-953-336-721-7
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

 

Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.