SVEMIR, Zvonimir Lneniček

SVEMIR, Zvonimir Lneniček

SKU: W-0797

11,28  (84,99 kn)

Autor: Zvonimir Lneniček

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak:

Prošlo je sto godina od objavljivanja Einsteinovih Zakona Relativnosti. U međuvremenu su nova znanstvena otkrića dala novi uvid u strukturu i funkcioniranje Svemira. Naročito su to novi pogled na bit svjetlosti, pogledi na strukturu Svemira koja je pokazao svemirski teleskop Hubble, ideje o ulozi Sunca i nastanku Sunčevog sustava, počecima života na Zemlji i funkcioniranju ljudskog organizma u uvjetima života u Svemiru.

Bilješka o autoru:

Šumarski inženjer, rođen u Zagrebu. Odrastao pokraj Park-šume Jelenovac, što ga je vezalo s prirodom, kao i aktivnost u Savezu izviđača. Završio je gimnaziju i Šumarski fakultet u Zagrebu. Radni ciklus proveo je radeći u hrvatskom Šumarstvu.

Ključne riječi: Svemir, Nova otkrića, Svjetlost, energija i materija, Sunce i čovjek.

E-mail:  Zvonimir Lneniček

Naslov: Svemir
Autor: Zvonimir Lneniček
Broj stranica: 32
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2018.
ISBN: 978-953-336-502-2
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

 

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.