DEJAN DOBRINIĆ I ČUDNOVATI PUTELJAK, Drugi dio: Invazija Puteljkovih neprijatelja

DEJAN DOBRINIĆ I ČUDNOVATI PUTELJAK, Drugi dio: Invazija Puteljkovih neprijatelja

SKU: W-0757

17,25  (129,97 kn)

Autor: Kruno Šafranić

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak:

Još uspješniji nastavak drugog dijela trilogije

Kao još veću posebnost među novostima u ovom dijelu istaknuli bismo uvođenje raznih humornih, komičnih, pa čak i gotovo apsurdnih situacija, koje predstavljaju dobrodošao kontrapunkt krajnje dramatičnim zbivanjima kojima ovaj, središnji nastavak trilogije itekako obiluje.

– Denis Peričić, književnik, urednik

Novi nastavak trilogije Invazija Puteljkovih neprijatelja čitatelju će pružiti mnogo više intenzivnijih doživljaja od prve knjige. Pustolovine, opasne ili komične situacije garantiraju nesvakidašnji književni užitak. Uvjerite se sami!

– Ksenija Kušec, književnica 

Napeto, uz dašak čarolije, štivo koje će osvojiti mlade.

– Dragana Latinović, čitateljica

Priča o prijateljstvu koja se krije iza glavne radnje vrlo je poučna i dirljiva, svatko bi trebao imati takve prijatelje. Preporučujem je svima koji žele “pobjeći” iz ovoga ludog svijeta u još luđi i magičniji svijet, svima koji se žele okušati u borbi protiv zla, magije.

– Dijana Mandić, urednica stranice Knjige koje oduzimaju dah

Kao što u vestern filmovima John Wayne nikada nije izgubio svoju bitku, tako iščekujemo i da Dejan Dobrinić ispuni svoj zadatak koji mu je otpočetka namijenila mala čarobnica Tajana – pobijedi najzloglasnijega crnog čarobnjaka Rjeina.

Naravno, na putu k tome redaju se dinamični prizori koji, zahvaljujući mašti pisca, tjeraju čitatelja da knjigu ne ispušta iz ruku.

– Matilda Mance, književnica

Bilješka o autoru:

Kruno Šafranić rođen je 28. veljače 1986. u Zagrebu. Osnovnu školu pohađao je u Velikoj Mlaki, mjestu između Zagreba i Velike Gorice, a svakodnevne šetnje puteljkom kojim se kretao do škole nadahnule su ga za roman, trilogiju Dejan Dobrinić i Čudnovati puteljak.

Završio je srednju, ugostiteljsko-turističku školu. U srednjoškolskim danima počeo je i pisati, a nakon odsluženja vojnoga roka, pisanju se intenzivnije posvećuje. Danas radi u restoranu, a u slobodno vrijeme piše i bavi se književnim aktivizmom.

Piše kratke priče, pjesme i druge tekstove. Do sada ih je objavljivao u časopisu Suncokret, na portalu Ziher.hr te na stranici APortal, kao i na izvandomovinskome portalu Fenix Magazin, Facebook grupi Pisci i Književnost Facebook grupi Miris knjige te drugim sličnim stranicama i blogovima.

Radovi su mu objavljivani u brojnim zbirkama priča i pjesama koje izdaje grupa Pisci i Književnost.

Petnaest priča objavljeno je u zbirci Gdje prijateljstvo niče rastu i priče (2014), u zbirci Tisuću boja (2016) njih pet, a po tri priče objavljene su u zbirkama Tajne (ne)mirnog kvarta (2016) i Čarolija prirode (2017). Od poezije objavljeno mu je osam pjesama u zbirci Snovi sjećanja (2017), u zbirci Prijateljstvo uklesano stihom (2015) objavljeno ih je devetnaest, a po četiri autorove pjesme nalaze se u zbirkama Fontana stihova (2017) i Rijeka stihova (2017).

Na natječaju u književnoj grupi Klub čitatelja osvojio je, 2013. godine, prvo mjesto humorističnom pričom Sarma. Na natječaju za zimsku priču 2014, u književnoj grupi Klub čitatelja, osvojio je prvo mjesto duhovnom pričom Slijepa djevojčica i Božićno čudo. Na natječaju za kratku priču u grupi Pisci i Književnost podijelio je, 2015, prvo mjesto istaknuvši se fantastičnom pričom Čarobno drvo za ogrjev. Na natječaju Fantasy Castle 2013. osvojio je treće mjesto fantastičnom pričom Vilin vrt.

Glasovima publike na stranici Inverzija.net, prvi dio trilogije Dejan Dobrinić i Čudnovati puteljak: Puteljkovi prijatelji zauzeo je treće mjesto u konkurenciji za nagradu Artefakt. Nagradu je pokrenula Udruga 3. zmaj iz Rijeke. U konkurenciju za nagradu Artefakt ulaze svi hrvatski autori koji su tijekom prethodne kalendarske godine objavili djelo na hrvatskom jeziku, a koje žanrovski spada u spekulativnu fikciju.

Kao osnivač i voditelj uređuje Facebook grupu, Facebook stranicu te web-stranicu Pisci i Književnost.


Ključne riječi:
Fantasy, Fantastika, Kruno, Šafranić, Puteljak, Prijatelji, Trilogija, Invazija, Čarolija, Zmajevi

Link: Facebook stranica: https://www.facebook.com/pisac.kruno.safranic/?view_public_for=1099013310142030

Naslov: DEJAN DOBRINIĆ I ČUDNOVATI PUTELJAK, Drugi dio: Invazija Puteljkovih neprijatelja
Autor: Kruno Šafranić
Broj stranica: 258
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2018.
ISBN: 978-953-336-481-0, 978-953-336-341-7 (cjelina)
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.