BISERI, Dea Devidas

BISERI, Dea Devidas

SKU: WPOZ-130083

14,33  (107,97 kn)

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak:

„Biseri“ su zbirka najljepših pjesama nastalih od 2000. do 2013. godine koje govore o smrti i rađanju, ljubavi i strasti, užitku i askezi.

Bilješka o autorici:

Dea Devidas je diplomirala na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu, a duhovno znanje proučava, u teoriji i praksi, od svoje pete godine kada je inicirana u yogu Zapada (hermetistička znanja) i Istoka (taoistička i vedska znanost). Životu i ZaJednici služi širenjem Znanja i Svijesti Svjetla kroz osobna savjetovanja, grupne edukacije i treninge, te popularni web-portal www.elementi.hr

Bilješka o uredniku:

Milan Knežević je, po struci pravnik, a po suštini duhovni učitelj i majstor svijesti koji proteklih trideset godina radi kao terapeut, savjetnik i iscjelitelj, dijeleći s ljudima svoja znanja i uvide o funkcioniranju energije, psihe i duše.

Ključne riječi:
Ljubav, energija, svjetlo, svijest, sunce, zemlja, zvijezda, smrt, strah, spoznaja, ljubav, Blizanci, jabuke, sloboda, snovi

Link: www.elementi.hr
E-mail: Dea Devidas

Naslov: Biseri
Autor: Dea Devidas
Broj stranica: 118
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2013.
ISBN: 978-953-336-043-0
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.