ŽIVOT – TO TI JE…, Blanka Kuzmanić

ŽIVOT – TO TI JE…, Blanka Kuzmanić

SKU: W-0776

12,61  (95,01 kn)

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak:

Život – to ti je… je knjiga koja se sastoji od dva dijela. Prvi dio govori o životinjama, njihovom karakteru koji jako podsjeća na karakter i osobnost nekih ljudi.
Hoće li se netko pronaći, ili…?!

Drugi dio nose životne priče iz svakodnevice. U pjesmama se prepoznaju, vjerno opisuju, čak u potpunosti razgolićuju neke ljudske mane i slabosti poput laži, ljubomore, pohlepe, licemjerja…, ruga im se, kritizira, pita, polemizira. Taj element ruganja, satire se provlači kroz gotovo cijelu knjigu. Pjesme ulaze i u najskrivenije dijelove naših misli, težnji, želja, emocija… S jedne strane su osjećajne, a s druge pak realne, iskrene, životne bez ustupaka prema ikome, uz nezaobilazan humor.

Stoga, nasmijmo se svi – iskreno od srca ljudskoj zlobi, ljubomori, laži, pohlepi…!

Ključne riječi: O životinjama, Životna svakodnevica, Ljudske slabosti, Humor, Satira

Naslov: Život – to ti je…
Autor: Blanka Kuzmanić
Broj stranica: 220
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2018.
ISBN: 978-953-336-493-3
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

 

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.