ANKINE PRIČE

ANKINE PRIČE

SKU: W-0804

10,62  (80,02 kn)

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak:

Ankine priče jesu svojevrsna autobiografija u stihovima, uspomena na minulo vrijeme, nekadašnji način života, svjetonazora, običaja i baštine, narodne predaje i sustava vrijednosti u kojem se egzistencija i život, kao takav, nije podrazumijevao već ga je na neki način trebalo zavrijediti, izboriti se za njega. Autorica svoje bogato životno iskustvo oslikava na jedan posve originalan način. Anka svoje slike ne stvara kistom, već koristi riječi, pa tako slike pretače u priče. I evo, rođene su Ankine priče.

Bilješka o autorici:

Anka Juričev T. rođena je 1.6. 1940. godine u Gačelezima, u siromašnoj težačkoj obitelji s puno djece. Zbog neimaštine i težine života, u dobi od 8 godina odlazi od kuće da bi služila u Zatonu i u Vodicama, a 1955. odlazi u Zagreb. Čitati i pisati naučila je sama. Živi u Vodicama. Prvu zbirku poezije izdala u 79. godini.

Ključne riječi: anka juričev t., ankine priče, svojevrsna autobiografija, infovodice, vodice, izdala knjigu u 79. godini

Naslov: Ankine priče
Autorica: Anka Juričev T.
Broj stranica: 148
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2018.
ISBN: 978-953-336-507-7
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

 

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.