ANATOMIJA I FIZIOLOGIJA S GNATOLOGIJOM ZA DENTALNE ASISTENTE (crno bijeli tisak), Tonči Težulat

ANATOMIJA I FIZIOLOGIJA S GNATOLOGIJOM ZA DENTALNE ASISTENTE (crno bijeli tisak), Tonči Težulat

SKU: W-0940

23,89  (180,00 kn)

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak:

Osnovne anatomske i fiziološke spoznaje o funkciji stomatognatog sustava te osnove gnatologije i funkcijske analize

Bilješka o autoru/autorici:

Autor je završio Stomatološki Fakultet Sveučilišta u Zagrebu. Od tada pa do danas intenzivno radi u kliničkoj praksi s licencom za samostalno obavljanje posla HKDM-a. Zadnjih osam godina radi u Zdravstvenoj školi Split kao strukovni suradnik (nastavnik strukovnih predmeta) s pedagoškom licencom u programima dentalni asistent i dentalni tehničar. Pedagošku licencu stekao je završetkom obrazovanja na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Splitu.
Premet njegovog posebnog interesa je program dentalnih asistenata za koje je pripremio četiri udžbenika i to: Anatomija i fiziologija s gnatologijom za dentalne asistente, Kvaliteta u dentalnoj medicini, Organizacija rada u dentalnoj medicini i Dentalno asistiranje (2). Autor je još tri knjige u pripremi i to : Uvod u dentalnu medicinu (2), Materijali i oprema (1) i (2). Kao mentor Završnih radova svojih učenika autor je devet strukovnih knjiga u kojima eksplicira mogućnosti unutar profesije i posla dentalnih asistenata. Do sada je objavio tridesetak strukovnih preglednih članaka (radova). Osnivač je i urednik specijaliziranog weba site-a za dentalne asistente. Osnivač je i urednik specijaliziranog strukovnog časopisa u pripremi za dentalne asistente i dentalne higijeničare. Kreator je inovativnog koncepta radnog protokola za dentalne asistente u ordinaciji dentalne medicine i inovativnog pedagoškog koncepta edukacije dentalnih asistenata kroz faze radnog protokola. Zadnjih osam godina kreator je inovativnog pedagoškog koncepta edukacije dentalnih asistenata u živoj kliničkoj praksi s čime se u hrvatski pedagoški prostor donosi, u ovaj strukovni profil, živa praksa što je u skladu s kurikularnom reformom i „Školom za život“.

Ključne riječi: dentalno asistiranje, anatomija, fiziologija, gnatologija, dentalna medicina

Link: www.intender-hr.com

E-mail: Tonči Težulat 

 

Naslov: Anatomija i fiziologija s gnatologijom za dentalne asistente (crno bijeli tisak)
Autor: Tonči Težulat
Broj stranica: 148
Nakladnik: Udruga Intender-hr
Godina izdanja: 2019 .
ISBN: 978-953-57118-1-0
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.